SMARTAIR

Ønsket om å lage gode løsninger har medført at vi har utviklet vår egen tekniske løsning kalt Smartair.

Et integrert system som både ventilerer, varmer, kjøler og gjenvinner overskuddsenergi.

Den beste løsningen for ventilasjon

Ønsket om å lage gode løsninger har medført at vi har utviklet vår egen tekniske løsning kalt Smartair. Et integrert system som både ventilerer, varmer, kjøler og gjenvinner overskuddsenergi.Systemet er utviklet spesielt for å sikre lavt energiforbruk uten at det skal gå på bekostning av kravene til et godt termisk miljø. Våre løsninger innebærer muligheter for styring av lys basert på bevegelse og dagslysstyring. Energiforbruket til belysning er en meget stor del av driftskostnadene i dagens godt isolerte bygg. Smartair installeres i stadig flere bygg.

Unike fordeler

  • Tilpasses det enkelte byggs modulsystem.
  • Vegger kan flyttes, fjernes eller settes opp uten at det forstyrrer Smartair-installasjonen.
  • Dette medfører store besparelser ved eventuelle ombygninger.
  • Kjølebaffler plasseres i et modulsystem langs fasade, slik at bygget enkelt kan ominnredes til cellekontor uten større ombygging av tekniske anlegg.

Arkitektens drøm

Ved bruk av Smartair benyttes ikke synlige varmeelementer som panelovn, radiatorer eller lignende.


Alt av varme- og kjøleelementer er flyttet opp og skjult i himlingen. Dette frigir plass og gir større fleksibilitet når det gjelder innredning. Smartair gir rett og slett et finere og renere rom.
kontorbygg_troll-01-680x330

Foran framtidens energikrav

Etter flere års utviklingsarbeid tilbyr vi nå vår egen komplette klimaløsning, Smartair. Et integrert system som både ventilerer, varmer, kjøler og gjenvinner overskuddsenergi. Energibæreren er vann, og systemet er allerede installert i flere bygg i Rogaland.
Les mer »
Foran framtidens energikrav
shutterstock_35922892-680x330

Hovedfunksjoner Smartair

Energibesparende. Med Smartair reguleres luftmengden etter behov enten det er i fellesrom eller inne på det enkelte kontor. Resirkulerbar. Smartair resirkulererer luften i bygget. Den brukes om igjen, noe som både gir økonomisk gevinst og som tjener miljøet.
Les mer »
Hovedfunksjoner Smartair
FIR1787-680x330

Arkitektoniske muligheter

Strengere krav til energieffektive løsninger gjør at vi nå vurderer aktuelle systemer allerede før et prosjekt starter.  Sivilarkitekt Åse-Kari Kvalvik driver Stavanger-firmaet Kvalvik og Kaada Arkitekter sammen med Morten Kaada.
Les mer »
Arkitektoniske muligheter

Har du spørsmål?

Sigbj%C3%B8rnLilleland

Sigbjørn Lilleland

Markedssjef
46964940