AKTUELT

DNF AS er en ledende kunnskaps- og installasjonsbedrift med fokus på grønne bygg og totalløsninger innenfor VVS, elektro, automasjon og service.

Vi tilbyr og utfører totalleveranser, enkeltleveranser og service-oppdrag innen alle tekniske fag til næringsbygg og offentlige bygg. 

Aktuelt Arkiv

02.05.2016

Ansattjubileum

Torsdag 14. april var fjorårets 10- og 5-årsjubilanter samlet til jubileumsmarkering på Quality Residence i Sandnes. Det ble en kjekk kveld med god mat, godt drøs og deling av antatt glemte gode minner og historier fra noen år tilbake.

11.09.2013

10-års jubileumstur

Helgen 5. – 8. september var alle ansatte med ledsager invitert til Krakow for å feire at DNF i år er 10 år. Ca. 160 personer drog av sted i eget chartret fly. Vi hadde ei kjempefin helg, med sommervær og anledning både til nytte, fest og moro. Blant annet ble det arrangert utflukter til saltgruvene og til Auschwitz, og lørdag kveld var det festmiddag.

16.08.2012

Relansering av internettsidene

Vi har oppdatert våre internettsider. Håper dere liker dette. Vi mottar gjerne tilbakemelding både på utseende og innhold.

11.06.2012

21 DNF’ere fullførte Nordsjørittet

Hele 21 fra Team DNF stilte til start og gjennomførte årets Nordsjøritt. De fleste forbedret tiden fra i fjor i det relativt fine været. Vi gratulerer med flott innsats.